9 Temmuz 2012 Pazartesi

MATERYALLER TAMAMLANDI...


Merhaba Arkadaşlar..
Materyallerimiz tamamen bitti.. Yarın kargoya vereceğim inş.
Daha önce İstanbula gönderdiklerim PTT kargo ile 23 TL tutmuş.
Kargo adresi değişenler ve Kargo tercihlerinizi lütfen acil bildiriniz..









































11 yorum:

  1. merhaba bu materyaller için size nasıl ulaşabilirim mailim asyaselda@hotmail.com pembe kule ve kahverengi basamaklardan yaptırmak istiyordum fiyat bilgisi verirseniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba; pembe kule ve kahverengi basamaklar toplam 160 TL. yalnız şu an 2. grubun materyalleri yapılıyor. Bu partiden sonra malesef bir daha yapılmayacak.. eğer istiyorsanız acele ederseniz, marangoza sorabilirim.

      Sil
  2. merhaba,

    bende yeni yeni montessori ile tanışan bir anneyim, söylediğiniz gibi materyallerin bulunması zor ve bir o kadar da pahalı.Siz epey emek vermişsiniz bu konuda.Peki sizinle nasıl iletişime geçiyoruz, yani sipariş ve fiyatlar nasıl oluyor.takibe alıyorum blogunuzu, bu güzel bilgilerden faydalanmak isterim, dilerseniz bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba;materyallerin fiyatları şöyle: pembe kule, kahverengi basamak ve kırmızı mavi çubuklar takım olarak 250 TL. şu an 2. grubun materyalleri yapılıyor. Bu partiden sonra malesef bir daha yapılmayacak.. bana ulaşmak için raifecanlar@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz..

      Sil
  3. Merhaba
    Blogunuzu, paylasimlarinizi ve girisimci ruhunuzu cok begendim. Oncelikli olarak sizi tebrik ederim. Materyallerin fiyatlari konusunda hir paylasiminiz olmamis aydinlatirsaniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba; blogumu beğenmenize sevindim; çok teşekkür ederim. fiyatları şöyle: pembe kule, kahverengi basamak ve kırmızı mavi çubuklar takım olarak 250 TL. şu an 2. grubun materyalleri yapılıyor. Bu partiden sonra malesef bir daha yapılmayacak.. eğer istiyorsanız acele ederseniz, marangoza sorabilirim.

      Sil
  4. Merhaba,
    harika bir blog. emeğinize sağlık .
    2. grubun materyalleri üretilmeyecek demişsiniz. fakat bütün montessorri materyallerini edinmek istiyorum. montessori okullarındaki bütün materyalleri üretiyormusunuz? hepsinden temin etmek istesem fiyatı ne kadar tutar. ve gönderdiğiniz materyallerle ilgili anne babalar için açıklayıcı bilgiler mevcut mu ( çocuğu yönlendirmeyle ilgili )

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. iyi gunler bende montessori materyalleri istiyorum ama araştırdım fiyatlar çok pahalı geldi,ogluma almak istiyorum karşılaştığım fiyatlarla mumkun değil.size ulaşabileceğim bir numara ya da adres varsa bende almak isterim tabi satıyorsanız. cevabınızı ve yardımlarınız bekliyorum.şimdiden teşekkurler. adresim nejla_S_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. slm yazı yazmayı neden bıraktınız, çok güzel bir blogunuz var

    YanıtlaSil
  7. bundan sonra takipçinizim,ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. MerhabalaR
    Hala materyal satışı yapıyor musunuz?

    YanıtlaSil